Γυμνές μόνο με πλαστικές μεμβράνες οι παίκτριες του Greece Next Top Model – Ξέσπασε σε κλάματα η Κύπρια Εβελίνα – VIDEO
01.11.2018 - 13:21
Το ερώτημα που προκύπτει από το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου του Greece Next Top Model είναι τι άλλο θα δούμε στο reality μόδας;
Η επόμενη δοκιμασία των κοριτσιών του Greece Next Top Model στην φωτογράφιση αποχώρησης είναι με πλαστικές μεμβράνες. Χρωματιστές και μη.
Η Έλενα Χριστοπούλου στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, ανακοινώνει στις παίκτριες: «Θα είναι κατάσαρκα το πλαστικό, εσείς γυμνές και θα κάνουμε την ωραιότερη φωτογράφιση που έχουμε κάνει ως τώρα».
Τους ζήτησε να δώσουν πάθος και οι εντολές ήταν: «Πεθαίνετε, ασφυκτιάτε, τελειώνετε και πρέπει να βγείτε από αυτό».
Δεν έλειψαν οι κακές κριτικές, τα κλάματα, οι παρατηρήσεις, οι επιπλήξεις, οι απειλές για αποχώρηση αλλά και η ατάκα της κριτού Ηλιάνας Παπαγεωργίου «Δεν το θέλεις».
Στο τρειλερ είδαμε την Κύπρια παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα. Δεν ξέρουμε τι οδήγησε την Εβελίνα σε αυτήν την κατάσταση.
«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.